IAM-implementaties: een kwestie van ervaring

De veiligheid van data is beter gewaarborgd wanneer Identity & Access Management op een goede manier wordt toegepast. Navaio neemt haar klanten het hele Identity & Access Management-proces uit handen. Dat scheelt u veel tijd en kopzorg.

Wist u dat meer dan 70% van de Identity & Access Management-implementaties mislukt en niet oplevert wat een organisatie ervan verwacht had? Vaak komt dit doordat de implementatie is begeleid door een persoon met te weinig kennis en ervaring op dat gebied. Dat is verspilling van geïnvesteerde tijd en kosten, dus zonde van de moeite om het zo maar eens te zeggen.

Navaio echter kenmerkt zich door een platte structuur waarbij de partners en senioren niet alleen bezig zijn met het besturen en organiseren van een bedrijf, maar vooral met het daadwerkelijk helpen van klanten. Onze medewerkers hebben veel ervaring en beschikken over diverse uiteenlopende profielen. Dit resulteert in Identity & Access Management-implementaties waarbij de klanten tevreden kunnen zijn over het behaalde resultaat. Navaio gebruikt namelijk uitsluitend Best in Class Identity & Access Management-oplossingen voor de IAM-implementatie bij haar klanten.

Identity en Access Management (IAM) vingerafdruk voor beveiliging
IT Security door IAM van Navaio

Identity & Access Management | IAM

Identity & Access Management is cruciaal in het geval van fraudepreventie en het minimaliseren van veiligheidsrisico’s. Meestal is binnen een bedrijf niet altijd duidelijk welke persoon precies toegang heeft tot welke systemen en data. Ook het regelen van toegang tot systemen verloopt vaak in een traag tempo en op een omslachtige manier.

Navaio heeft – naast Identity & Access Management – ook expertise op het gebied van:

  • Multi Factor Authentication | MFA
  • Single Sign On oplossingen | SSO
  • Privileged Accountmanagement | PAM
  • Data Governance

Navaio werkt graag samen met haar partners Sailpoint, OneIdentity, Ping en CyberArc.

MINIMALISEER
UW VEILIGHEIDSRISICO’S

Meer weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op