IAM-implementaties: een kwestie van ervaring

De veiligheid van data is beter gewaarborgd wanneer Identity & Access Management op een goede manier wordt toegepast. Navaio neemt het hele Identity & Access Management-proces uit handen. Dat scheelt jou veel tijd en kopzorgen.
Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 70% van de Identity & Access Management-implementaties mislukt en niet oplevert wat een organisatie ervan verwacht had? Vaak komt dit doordat de implementatie is begeleid door een persoon met te weinig kennis en ervaring op dat gebied. Dat is verspilling van geïnvesteerde tijd en kosten.
Navaio heeft al tientallen implementaties gedaan bij topbedrijven in Nederland en beschikt over medewerkers met uiteenlopende profielen die voornamelijk bezig zijn om onze opdrachtgevers vooruit te brengen. Door samen te werken in zelfsturende teams is het eindresultaat van hogere kwaliteit. Dit resulteert in Identity & Access Management-implementaties waarbij de klanten tevreden kunnen zijn over het behaalde resultaat.

Identity en Access Management (IAM) vingerafdruk voor beveiliging
IT Security door IAM van Navaio

Identity & Access Management | IAM

Identity & Access Management is cruciaal in het geval van fraudepreventie en het minimaliseren van veiligheidsrisico’s. Meestal is binnen een bedrijf niet altijd duidelijk welke persoon precies toegang heeft tot welke systemen en data. Ook het regelen van toegang tot systemen verloopt vaak in een traag tempo en op een omslachtige manier.

Navaio heeft – naast Identity & Access Management – ook expertise op het gebied van:

  • Multi Factor Authentication | MFA
  • Single Sign On oplossingen | SSO
  • Privileged Accountmanagement | PAM
  • Data Governance

Interesse in onze whitepaper?

Voor meer informatie over onze diensten hebben we een uitgebreide whitepaper.

Door je aan te melden ga je akkoord met onze Privacy Policy .

MINIMALISEER
UW VEILIGHEIDSRISICO’S

Meer weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op