GRC

Steeds meer organisaties zien de noodzaak om op basis van risico management passende security maatregelen in te richten. Naast de operationele risico’s geven de ISO 27001 en de NEN 7510 normering duidelijk richtlijnen hoe te voldoen aan de eisen rond informatiebeveiliging. Tenslotte staan steeds meer organisaties onder toezicht van externe regelgeving of moeten jaarlijks voldoen aan externe audits. Wij adviseren organisaties bij verschillende vraagstukken.
Woman holding tablet
Decorative

GRC Diensten

Inrichten van ISMS

ISMS staat voor Information Security Management System en is het raamwerk waarbinnen de informatie security risico’s van een organisatie operationeel en tactisch worden gemanaged. Het inrichten van een ISMS betekent voor organisaties een business implementatie traject welke verschillende onderdelen van een organisatie raakt. Ondersteuning door een software oplossing automatiseert hierbij de verschillende processen.

Certificering: CISSP

decorative
ISO en NEN Certification

Steeds vaker zijn organisaties verplicht om aantoonbaar te maken dat de getroffen security maatregelen een bepaald volwassenheid niveau hebben. ISO 27001 en NEN 7510 zijn hierbij gangbare certificeringen. Wij begeleiden organisaties bij het behalen van deze certificeringen.

Certificering: CISSP

decorative
Informatie beveiligingsbeleid

Om planmatig en in samenhang de juiste security maatregelen te kunnen implementeren is er een goedgekeurd informatie beveiligingsbeleid noodzakelijk. Wij helpen organisaties bij het schrijven en afstemmen hiervan.

Certificering:  CISSP

decorative
CISO as a Service

Veel organisaties zijn of te klein voor de invulling van een volledige CISO rol of hebben een uitdaging bij een kwalitatieve invulling hiervan. Op basis van een service model leveren wij de noodzakelijk CISO capaciteit en expertise voor uw organisatie.

Certificering: CISSP

decorative
Information Security Assessment

Vaak weet je als organisatie niet waar je moet beginnen wanneer het IT Security betreft. Het onderwerp kenmerkt zich zowel op het organisatorische als in de oplossing door de verschillende lagen die met elkaar samen werken. Wij helpen organisaties middels een assessment bij het bepalen van de security roadmap.

Certificering: CISSP

decorative
Consultancy

Onze basis bestaat uit het geven van goed en onafhankelijk advies. Belangrijk hierbij is dat wij ons autonoom opstellen, nieuwsgierig en leergierig zijn ten aanzien van de business processen van de klant en transparant zijn in onze communicatie met de klant.

Wilt u meer weten over onze GRC dienstverlening neem dan contact op met Bart Bos senior consultant op het gebied van Governance, Risk en Compliance.

decorative

Verbeter jouw security positie met onze diensten

De basis van onze dienstverlening start met Interesse en Verdieping in jouw organisatie. Alleen op deze manier kan jouw organisatie goed worden beschermd.

Cyber Blue

Bewaak 24/7 cruciale bedrijfsmiddelen tegen externe en interne aanvallen met kennis van bedrijfsprocessen en aanvalsstrategieën.
arrow

Cyber Red

Valideer beveiligingsmaatregelen regelmatig met penetratietesten op basis van Black box, Grey box en Crystal box methodieken.
arrow

IAM

Beheer digitale identiteiten en toegangsniveaus van medewerkers, partners en leveranciers, minimaliseer risico's en bevorder productiviteit.
arrow

User Awareness

Vergroot het bewustzijn van medewerkers via regelmatige voorlichtingscampagnes met als resultaat blijvende gedragsverandering.
arrow

Network Security

Monitor netwerkverkeer op afwijkende patronen, detecteer en neutraliseer aanvallen, en reguleer netwerktoegang om risico op ongeautoriseerde toegang te verminderen.
arrow