Cyber Security Risk Assessment

Cyber Security Risk Assessment2023-04-25T10:41:25+02:00

Beperk de risico’s

Alle verstoringen en hacks voorkomen is voor de meeste organisaties met vaak beperkte middelen een utopie. De middelen die je hebt moeten echter wel zo efficiënt mogelijk ingezet worden. Als organisatie wil je het aantal risico’s zo veel mogelijk beperken. Maar hoe maak je inzichtelijk waar je jouw tijd en resources het beste op in kan zetten? En welke stappen zet je als eerste om dit doel te bereiken? Een Cyber Security Risk Assessment biedt uitkomst.

Omdat elke organisatie anders is, vinden wij dat er juist gekeken moet worden naar de werkelijke klantvraag. Wat is het doel van een assessment? Vandaar dat wij met jouw organisatie in gesprek gaan om na te gaan waar de daadwerkelijke pijnpunten liggen en hoe we dit gezamenlijk kunnen oppakken.

Beperk de risico's
Wat is het

Cyber Security Risk Assessments

Om na te gaan waar de grootste risico’s liggen, is het vandaag de dag voor elke organisatie verstandig om een bepaalde vorm van risk assessment uit te voeren. Als organisatie wil je namelijk het aantal risico’s beperken, zodat jouw data en kroonjuwelen veilig blijven voor cybercriminelen.

Met het Navaio Cyber Security Risk Assessment (CSRA) gaan we na waar we jouw organisatie op de juiste manier én op de juiste plekken inzicht kunnen geven. Waar liggen de belangrijkste informatiebeveiligingsrisico’s en hoe zijn deze te mitigeren?

Het CSRA is geen audit met een ja of nee antwoord. Onze assessments laten zien welke bestaande veiligheidsrisico’s er bestaan binnen jouw organisatie. Daarnaast zorgt het voor inzicht of er voldoende processen en procedures zijn om risico’s te voorkomen. En waar juist de aandacht neergelegd moet worden.

Niet iedere organisatie is hetzelfde. Het maturity niveau op cybersecurity en GRC verschilt per organisatie. Samen kijken we wat voor jouw organisatie de beste mitigerende maatregelen zijn. En welke stappen er in de toekomst het beste genomen kunnen worden, tegen de risico’s die jouw organisatie kunnen beschadigen.

Meer weten over één van onze Cyber Security Risk Assessments?

Meer weten over de mogelijkheden van een Cyber Security Risk Assessment bij jouw organisatie? Of wil je vrijblijvend advies? Onze specialisten wisselen hierover graag met je van gedachten.

Hulpmiddelen efficient inzetten

Zet jouw middelen efficiënt in

Geen enkele organisatie beschikt over unlimited resources. Tijd en geld zijn schaars. Daarom moet je jouw middelen gericht inzitten op de grootst mogelijke risico’s.

Maar wat zijn nu deze risico’s en hoe scoor je ze? Welk risico weegt zwaarder ten opzichte van een ander risico? Voor deze vragen zijn wij er. Wij helpen je om dit inzicht te krijgen en de juiste keuzes te maken. Onze Cyber Security Risk Assessments geven antwoorden op de vragen die jij hebt.

Vrijblijvend advies

Navaio levert een maatwerk dienstverlening. Ons Cyber Security Risk Assessments zijn gebaseerd op de ISO 27001 en de NEN 7510. Via concrete stappen en in enkele weken tijd wordt onze Cyber Security Risk Assessment (CSRA) uitgevoerd. Het resultaat hiervan zal de komende jaren een waardevolle bijdrage leveren aan het informatie beveiligingsbeleid van jouw organisatie.

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag vrijblijvend op weg om het volwassenheidsniveau van jouw organisatie te verhogen.

Hulp nodig?

IS JOUW BEDRIJF
GENOEG BEVEILIGD?

Meer weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?