Cyber Resilience

Cyber Resilience2022-05-09T09:51:10+02:00

Manier van werken

De hedendaagse dreigingen vereisen verdergaande beveiligingsmaatregelen van jouw IT-landschap. Nieuwe dreigingen dienen zich dagelijks aan en stellen de weerbaarheid, flexibiliteit en slagkracht dagelijks op de proef.

Navaio helpt jouw organisatie om zich beter te wapenen tegen kwaadwillende van buitenaf. Door het definiëren, prioriteren en implementeren van passende beheersmaatregelen ben jij opgewassen tegen de hedendaagse cyberdreigingen. Onze cybersecurityconsultants staan voor je klaar. Wij creëren op verschillende manieren inzage en bewustwording en helpen je jouw organisatie nog beter te beschermen. Zo komen jouw bedrijfsprocessen niet in gevaar en is jouw data in veilige handen.

We werken altijd in teams met verschillende specialisme. Zo beschik je altijd over de beste mensen, up-to-date kennis en onze projectmatige benadering. Dat zorgt voor succesvolle en kostenefficiënte oplossingen om jouw IT cyber resilient te maken.

Hulp nodig?
Navaio Security Operating Center

SOC: Consultancy & Beheer

IT-Security is een vak. Wij begrijpen dat en helpen organisaties graag een stap verder. Heb je behoefte aan een IT-Security consultant die jouw organisatie IT-Security beveiliging naar een hoger niveau tilt? Heb je dringend een extra cybersecurity specialist nodig in jouw SOC? Of ben je benieuwd hoe jouw SOC efficiënter en effectiever kan opereren? Dan helpen wij graag.

Navaio heeft IT Security specialisten met uiteenlopende profielen. Wij helpen in verschillende SOC’s van Enterprise bedrijven, maar we zijn ook actief bij gemeenten, zorgorganisaties en nutsbedrijven. Heb jij behoefte aan de kennis en ervaring van een IT Security specialist? Of heb je snel extra capaciteit nodig bij incident response? Neem dan contact met ons op.

Managed Detection & Response oplossing

Weet jij wat er gebeurt op jouw IT infrastructuur? Kan jij met 100% zekerheid stellen dat je op dit moment niet gehackt bent? Waarschijnlijk niet. Toch wil je hackers geen kans geven.

Gemiddeld kost het 200 dagen om een hack te ontdekken. Met Managed Detection & Response (MDR) weet je vaak al binnen een paar uur of je gehackt bent. Al dan niet sneller.

Wil je meer weten over onze Managed Detection & Response oplossing? Klik dan hier.

Beperk de risico's
De opdracht?

Pentest

Jouw organisatie moet goed beveiligd worden. Jij wilt je data en jouw kroonjuwelen goed beschermen. Hoe goed lukt dat op dit moment? Navaio geeft je versneld inzicht in jouw verbeterpotentieel met assessments en scans die we zelf hebben ontwikkeld.

Hoe goed je het ook voor elkaar denkt te hebben, je mag er altijd van uitgaan dat ook jouw IT Security landschap lekken bevat. Een penetratietest is één van de assessments om deze lekken boven tafel te krijgen. En als je weet waar een potentieel lek zit, kan je dat op tijd dichten. Wil je meer weten over penetratietesten?

Junior SOC analist

OSINT

Voor een hacker is een goede voorbereiding essentieel. Openbare informatie is voor iedereen toegankelijk. Dus ook voor hackers, die deze informatie graag gebruiken. OSINT (Open Source Intelligence) is één van de tools die hackers gebruiken om publieke informatie te verzamelen.

Bij ons OSINT assessment verplaatsen wij ons in een hacker. Welke informatie zwerft er van jouw organisatie over het internet? Als jij weet welke informatie voor kwaadwillenden publiekelijk toegankelijk is, dan kan je mogelijke schade beperken of hier rekening mee houden. Lees onze blog ‘OSINT: Hoe werkt het?’ voor meer informatie over OSINT. Wil je graag vrijblijvend met onze expert op het gebied van OSINT in contact komen? Neem dan contact met ons op.

Het belang van een pentest

Interesse in onze whitepaper?

Door je aan te melden ga je akkoord met onze Privacy Policy .

IS JOUW BEDRIJF
GENOEG BEVEILIGD?

Meer weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?