Top opdrachten voor de beste professionals

Wij zijn op zoek naar cybersecurity professionals voor top opdrachten. Ben jij die professional op het gebied van Identity & Access Management, Cyber Resilience, GRC of Security Awareness? Dan gaan we graag het gesprek met jou aan hoe we elkaar kunnen versterken.

Gelokaliseerd in Haarlem bedienen wij in heel Nederland tal van prominente klanten. Van PLUS tot Gemeente Alkmaar en van Intergamma tot Zorggroep Oktober. Van advies tot assessments. En van de implementatie tot de controle. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn zoeken wij de samenwerking met ervaren cybersecurity professionals.

Junior SOC analist

Jouw voordelen


“Navaio kenmerkt zich door hun hoge kennisniveau, duidelijke structuur en heldere communicatie. Alhoewel ik voor mijzelf werk voel ik me toch verbonden met het team.
Kortom: een prettige samenwerking”
.

Bas Reijnders

Junior SOC analist

Over Navaio

Navaio IT Security is er voor organisaties met IT Security vraagstukken. Organisaties met privacygevoelige informatie, zoals die van cliënten, klanten of werknemers.

De wereld verandert in rap tempo en wij veranderen mee. Dit kan alleen door te beschikken over actuele kennis, de beste mensen en de juiste focus. Wij willen de beste onafhankelijke implementatiepartner en dienstverlener zijn voor zorgorganisaties met uitdagingen op het gebied van IT Security.

Spreken we jou binnenkort?

Ben je benieuwd of samenwerken met Navaio ook voor jou van meerwaarde is? Laat dan van je horen. Wij gaan graag het gesprek met jou aan. Wat is jouw ideale opdracht? Waar excelleer jij in? En van welk type opdracht word jij écht gelukkig?

Neem contact op met Cedric Baas via cedric.baas@navaio.com of vul onderstaand contactformulier in.

    Training en coaching

    INTERESSE?
    NEEM CONTACT OP

    De koffie staat al klaar