Junior Identity & Access analist

Wij van Navaio ademen cybersecurity. Dit zie je hoofdzakelijk terug bij je like-minded collega’s, maar ook in onze cultuur. Om dit hechte team te versterken zijn wij op zoek naar een junior identity & access analist.

In deze rol help je onze klanten te beschermen tegen de risico’s van cyberaanvallen. Vanuit het Navaio Security Center help je samen met je collega’s meerdere klanten met de uitdagingen rondom Identity & Access Management. Dit betreft onder andere beheer, support, maar ook verbeterslagen rondom het landschap behoren tot jouw verantwoordelijkheid.

Binnen Navaio zijn coaching en persoonlijke ontwikkeling speerpunten. Waar wil jij naartoe in je carrière? En welke stappen moet je zetten om hier te komen?

Kennismaken?

Beperk de risico's

Wat ga je doen?

 • Het registreren, doorzetten en oplossen van meldingen en incidenten;

 • Het ondersteunen en uitvoeren van verschillende Navaio scans bij onze klanten;

 • Het verbeteren van het IAM-landschap bij onze klanten;

 • Incident management, zowel intern als richting onze klanten.

Technische skills & kennis

Wij hebben passie voor het cybersecurity vak. Informatiebeveiliging is volgens ons één van de grote onderwerpen in de huidige tijd. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en continu klantwaarde te kunnen leveren zoeken wij collega’s die net zo gepassioneerd zijn als wij. Voelt cybersecurity voor jou als een uit de hand gelopen hobby? Dan pas je perfect in ons team.

 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Ook in het Engels kan jij jezelf goed redden.

 • Minimaal een MBO-diploma in computerwetenschappen, informatiesystemen, cybersecurity of een gerelateerd vakgebied.

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als functioneel beheerder, applicatiebeheerder, IT security consultant of derdelijns ICT support.

 • Kennis van Microsoft Azure of Omada is een pré.


Ben je geïnteresseerd maar heb je nog niet de juiste ervaring of kennis opgedaan? Neem dan gerust contact op ons op, want we hebben ook vacatures voor andere rollen waar andere kwaliteiten voor nodig zijn.

Collega Vacature
Navaio Groepsfoto


De naam Navaio komt van de gelijknamige Indianenstam. De taal van de Navajo is door de geallieerden gebruikt als basis voor een codetaal waarmee berichten werden versleuteld. Navajo is tot op de dag van vandaag onkraakbaar gebleken.

Over Navaio

Navaio is er voor organisaties met cybersecurity vraagstukken. Zowel voor consultancy opdrachten, als voor complexe projecten en onze unieke Navaio services. Dit doen wij met onze 40 collega’s, die verdeeld zijn over verschillende teams (Cyber Blue, Cyber Red, GRC, IAM, NSC en Awareness).

Op ons kantoor in Haarlem heerst een open cultuur en een persoonlijke sfeer. Zo zorgen we iedere dag voor lunch, zijn onze agenda’s openbaar toegankelijk en heb je inzicht in de roadmap van de verschillende teams.

Wij denken graag mee met onze collega’s. Iemand kan pas optimaal excelleren als zijn werk-privé balans in orde is. Is het voor jou een goed moment om thuis te werken? Werk dan vooral thuis. Daarnaast denken we graag mee in de behoefte van onze collega’s. Zo hebben verschillende Navaianen afgelopen jaar remote gewerkt vanuit het buitenland.

Wat biedt Navaio jou

 • Hybride werken is bij ons de standaard.

 • Salaris tussen €2500,- & €3000.

 • Persoonlijk afgestemd leerbudget.

 • Coaching op je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

 • Laptop en telefoon.

 • Gunstige pensioenregeling.

 • VrijMiBo op kantoor of in het café onder ons nieuwe kantoor.

 • Social events zoals FridayNightPadel.

 • Werk je op kantoor? Dan regelen wij de lunch.

 • Iedere 8 weken een KEY day waar je al je collega’s weer ontmoet en informatie deelt.

Het proces

Heb je op voorhand een vraag? Stel hem dan vrijblijvend via WhatsApp!

Heb je interesse om onze nieuwe collega te worden? Laat dan wat van je horen op de manier die bij jou past. Binnen twee werkdagen weet jij of wij je uitnodigen om kennis te maken. Mocht dat niet zo zijn dan laten we dit uiteraard ook aan je weten.

Het eerste gesprek heb je altijd met twee van je potentiële nieuwe collega’s bij ons op kantoor in Haarlem of via Teams. Hebben we beide een positief gevoel aan het gesprek over gehouden? Dan nodigen wij je uit voor het vervolggesprek.

Bij ons heb je bij het tweede gesprek andere gesprekspartners. Wel zo fijn om gelijk een beeld te krijgen van je nieuwe collega’s.

Is het van beide kanten een match? Dan doen we jou een passende aanbieding. Als je daar op in gaat kan je in de meeste gevallen zo snel mogelijk beginnen en uiteraard gelijk aansluiten bij de borrel. Welkom bij Navaio IT Security!

Kennismaken?

WERKEN BIJ
NAVAIO?

Laat van je horen op jouw manier. Wij verzorgen de (digitale) koffie.