Opleidingsmogelijkheden

Bij ons staan training en opleiding hoog op de agenda. Onze collega’s zijn onze kennisdragers en ons uithangbord bij de klant. Dat kan alleen als je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

Wil jij een training volgen of een opleiding doen, zodat jij je werk beter kan doen? Of mis je specifieke kennis of wil je een competentie verbeteren? Mooi! Kaart dit aan bij je coach en je team lead en in veel gevallen wordt er ruimte gemaakt, zodat jij jezelf verder kan verbeteren in je werk.

Wil jij jezelf ontwikkelen in het cybersecurity werkveld? Wij zijn altijd op zoek naar versterkingen. Kijk hier voor de openstaande kansen.

Advies en rapport

Maandelijkse coaching

Iedereen bij Navaio krijgt een eigen coach toegewezen. Dit is in de meeste gevallen één van de senior collega’s. Iedere maand bespreek je met jouw coach wat jou bezighoudt en waar je tegenaan loopt. Bij de één is dit agenda management, bij de ander loopbaanplanning en bij jou wellicht een heel ander onderwerp.

Heb je behoefte aan meer coaching of een andere type coach? Geen probleem. In overleg kijken we wat de beste optie is voor jou.

Wie ben jij?

Navaio IT Security basis curriculum

Brede kennis hebben van het cybersecurity domein én van Navaio is belangrijk. Daarom stellen wij voor iedere collega het Navaio IT Security basis curriculum beschikbaar. Wij gebruiken hiervoor onze eigen ontwikkelde Veilig Bewust Game. Hiermee test je jouw kennis op het gebied van:

  • De AVG
  • ISMS
  • Verschillende cyber resilience topics
  • Finance
  • Marketing & Sales
  • De Navaio ‘huisregels’
Veilig Bewust Security Awareness programma

Kennismaken?

HEB JE EEN VRAAG?

Stel deze gerust. We helpen je graag.