Stage lopen bij:
Navaio IT Security

Zoek jij voor het schooljaar 2023-2024 een leuke stage in de IT Security waarin jij jezelf kunt ontwikkelen? Een stage waar niet het halen van koffie centraal staat, maar het voorbereiden op je uiteindelijke loopbaan belangrijk is. Dat is stage lopen bij Navaio IT Security.

Zoek jij een stage waar je gelijk onderdeel wordt van het team? En wil jij graag werken bij een IT Security bedrijf met een vlakke bedrijfsstructuur? Laat dan van je horen!

Wij verwelkomen je graag op ons kantoor in Haarlem of we treffen elkaar online via Microsoft Teams.

Navaio Team
De opdracht?

De opdracht

Wat de stageopdracht is? Dat ligt aan jouw kennis en ambitie. Waar excelleer jij in? Wat vind jij interessant? En wat is jouw achtergrond?

Het is gewenst dat je zelf al een idee hebt over een mogelijke opdracht, maar wij helpen je graag in het maken van de beste keuze.

Wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van Identity & Access Management of Cyber Resilience? Of heeft User Awareness meer jouw interesse?

Collega aan het woord:

Stagelopen bij Navaio is voor mij een geweldige keuze geweest. Navaio biedt stagiairs een uitdagende opdracht aan die aansluit bij hun studie. Hierdoor doe je snel veel praktijkervaring op.

Als stagiair word je bij verschillende opdrachten betrokken met prettige collega’s. Iedereen is aanspreekbaar en jouw mening doet er echt toe. Je schuift ook aan bij de VrijMiBo’s waar je de collega’s beter leert kennen. Hierdoor voel je je gelijk thuis bij Navaio.

Cedric W

Wie ben jij?

We zijn vooral benieuwd naar jouw drive en mindset. Weet jij welke kant je op wilt binnen één of twee jaar? Of wil je dat nog onderzoeken? Over enkele eigenschappen moet je in ieder geval beschikken:

 • Goede communicatieve vaardigheden.

 • Je hebt er vooral heel veel zin in.

 • IT Security voelt als een uit de hand gelopen hobby.

 • Minimaal een MBO-diploma in cyber security, IT security risk & compliance, cyber security management of een gerelateerd vakgebied.

Navaio Groepsfoto

Over Navaio

Navaio IT Security is een IT Security bedrijf uit Haarlem dat in 2017 is opgericht. We staan naast de klant en werken met zelfsturende core teams. Onze 35 collega’s zijn verdeeld over deze teams. Ze werken samen aan complexe opdrachten om zo tot een geweldig resultaat te komen.

Wil jij jezelf bijvoorbeeld ontwikkelen op het gebied van Identity & Acces Management, Cyber Resilience, GRC of Security Awareness? Dan kan jij gelijk je meerwaarde in één van deze teams laten zien. Navaio biedt een uitdagende leeromgeving, maar kenmerkt zich vooral door het hoge kennisniveau van haar specialisten. Opleiding en loopbaanplanning zijn daarom belangrijke speerpunten binnen de organisatie.

Waarom werken bij Navaio?

Klik hier voor de acht redenen die onze collega’s geven.

Wat biedt Navaio jou

 • Een uitdaging.

 • Verantwoordelijkheid

 • Een fijne leeromgeving

 • Een goede begeleiding.

 • VrijMiBo’s

 • Hybride werken is bij ons de standaard.

 • Social events.

Het proces

Heb je op voorhand een vraag? Stel hem dan vrijblijvend via WhatsApp!

Heb je interesse om onze nieuwe collega te worden? Laat dan wat van je horen op de manier die bij jou past. Binnen een week weet jij of wij je uitnodigen om kennis te maken. Mocht dat niet zo zijn dan laten we dit uiteraard ook aan je weten.

Het eerste gesprek heb je altijd met twee van je potentiële nieuwe collega’s bij ons op kantoor in Haarlem of via Teams. Hebben we beide een positief gevoel aan het gesprek over gehouden? Dan nodigen wij je uit voor het vervolggesprek.

In tegenstelling tot bij veel andere werkgevers heb je bij het vervolggesprek vaak andere gesprekspartners. Wel zo fijn om gelijk een beeld te krijgen van je nieuwe collega’s.

Is het van beide kanten een match? Dan doen we jou een passende aanbieding. Als je daar op in gaat kan je in de meeste gevallen zo snel mogelijk beginnen en uiteraard gelijk aansluiten bij de borrel. Welkom bij Navaio IT Security!

Kennismaken?

WERKEN BIJ
NAVAIO?

Laat van je horen op jouw manier. Wij verzorgen de koffie.