Wil jij geen radertje zijn in een grote machine?

Navaio IT Security is een Haarlem based IT Security bedrijf dat in 2017 is opgericht. We staan naast de klant en werken met zelfsturende core teams. Zo onderscheiden we ons van andere IT Security bedrijven. Onze 30 collega’s zijn verdeeld over deze teams. Ze werken samen aan complexe opdrachten om zo tot een topresultaat te komen.

Door in core teams te werken kan iedereen zijn bijdrage leveren aan de koers van het bedrijf. Wil jij jezelf bijvoorbeeld ontwikkelen op het gebied van Identity & Accesmanagement, Cyber Resilience of User Awareness? Dan kan jij gelijk je meerwaarde in één van deze teams laten zien. Er is ruimte voor jouw skills en om jezelf te ontwikkelen op één van deze gebieden.

Navaio biedt een uitdagende leeromgeving, maar kenmerkt zich vooral door het hoge kennisniveau van haar specialisten. Opleiding en loopbaanplanning zijn daarom speerpunten binnen de organisatie.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent

Niemand is geboren als expert, maar iedereen heeft talent. Het is onze uitdaging om jouw talent er uit te laten komen.

Excelleer jij al in wat je doet? Of heb je de drive om de beste te worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij vinden drive en mindset namelijk in veel gevallen belangrijker dan je opleidingsniveau.

Dus heb je een gezonde dosis doorzettingsvermogen en ben je nog lang niet klaar met jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan maken we graag een keer kennis. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Neem contact op via de manier die bij jou past en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Beschikbare kansen

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Junior IT Monitoring Specialist

Als Junior IT Monitoring Specialist bij Navaio draag jij bij aan veiligheid van de IT systemen van onze klanten. De werkzaamheden bestaan uit het monitoren van de systemen, het uitvoeren van analyses en het herkennen van bijzonderheden.

Nieuw talent

Wat de functie is? Dat ligt aan jouw kennis en ambitie. Waar excelleer jij in? En waar wil je over 5 jaar staan in je carrière? Hoe dan ook word je onderdeel van één van de teams van Navaio.