Werken bij Navaio

Werken bij Navaio2018-11-21T09:07:12+00:00

Werken bij een technisch hoogwaardig bedrijf

Navaio is een IT Security-speler op de Nederlandse markt en bestaat ruim een jaar. Ons bedrijf kenmerkt zich door een hoog kennisniveau van IT Security. Uiteraard zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het IT-beveiligingsgebied. Onze focus ligt op Identity and Access Management (IAM) en Cyber Resilience diensten.

We werken in teams bij en mèt de klant. We hebben langdurige relaties met onze klanten waardoor we van begin tot eind betrokken zijn bij het gehele proces.

Werken bij Navaio betekent werken met plezier! Het is een technisch hoogwaardig bedrijf, waar ruimte is voor eigen inbreng en waar we leren van elkaar, maar ook plezier maken met elkaar.

Passie voor IT Security

Wij willen ons personeel graag laten uitblinken. Dat kan alleen in een prettige werkomgeving en een fijne werksfeer. De open cultuur die onze organisatie kenmerkt, biedt onze medewerkers de mogelijkheid hun vak optimaal uit te oefenen. Dat wil zeggen dat ze in staat zijn complexe vraagstukken van klanten op te lossen en hun eigen verantwoordelijkheden te dragen.

Naast interessante klussen bij opdrachtgevers komen wij elke vrijdag op ons kantoor samen om cases te bespreken. Ook geven leveranciers regelmatig productpresentaties. Zo leren wij van elkaars ervaring en komen we tot inspirerende nieuwe ideeën en oplossingen. Wij geloven dat het delen van kennis cruciaal is om te kunnen groeien. Zo maken wij het verschil voor onze klanten.

Graag komen wij daarom in gesprek met mensen met talent. Opleiding vinden we minder belangrijk dan ervaring, inzet en mindset. We willen altijd praten met mensen met een passie voor IT Security, die samen willen werken aan complexe projecten, continu willen leren en kennis willen delen.

Openstaande vacatures

VERSTERK ONS
TEAM

Bent u er klaar voor om ons team te versterken?

Neem contact op