Junior SOC analist

Jezelf (door)ontwikkelen in het cybersecurity werkveld?

Wij van Navaio ademen cybersecurity. In ons mooie grachtenpand in Haarlem zetten wij ons iedere dag in om onze klanten zo goed mogelijk te beveiligen. Onze 40 collega’s zijn verdeeld over onze verschillende teams.

Door in teams te werken kan iedereen zijn bijdrage leveren aan de koers van het bedrijf. Wil jij jezelf bijvoorbeeld ontwikkelen op het gebied van Identity & Access Management, Cyber Resilience (Blue/Rood), GRC of User Awareness? Dan kan jij gelijk je meerwaarde in één van deze teams laten zien.

Wij bieden niet alleen een uitdagende leeromgeving, maar kenmerken ons vooral door het hoge kennisniveau van onze specialisten. Opleiding, coaching en loopbaanplanning zijn daarom ook belangrijke speerpunten binnen Navaio.

Wij zijn altijd op zoek naar versterkingen

Niemand is geboren als expert, maar iedereen heeft talent. Het is onze uitdaging om dit talent er uit te laten komen.

Excelleer jij al in wat je doet? Of heb je de drive om de beste te worden? Dan ben je ook bij ons aan het goede adres.

Heb je een gezonde dosis doorzettingsvermogen en wil jij jezelf nog ontwikkelen? Of ben jij nu al dé expert? Dan maken we graag een keer kennis. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Neem onder aan deze pagina contact met ons op, via één van de manieren die bij jou past en we drinken op korte termijn samen (digitaal) een kop koffie.

Navaio Team

Beschikbare kansen

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Neem contact op via de manier die bij jou past. Let’s connect!

IAM Architect

In deze rol van IAM Architect draag je bij aan de veiligheid van IT-systemen, werkt je aan oplossingen op maat en teken je IAM-ontwerpen uit. Je vaste team is Team Identity. Naast het werk voor één of meerdere klanten help je ook aan verschillende Navaio proposities.

ISO

Houd je van pionieren? Dan is dit een mooie kans om met jouw expertise impact te maken. Wij zijn op zoek naar een ISO om ons team te versterken. Als ISO ben jij de spin in het web bij één of meerdere van onze klanten. Je weet alles van risico’s en adviseert de organisatie op hoog niveau.

Overstappen naar de cybersecurity?

Wil jij de stap zetten richting het cybersecurity werkveld? Bijvoorbeeld als pentester, cybersecurity analist of binnen Identity & Access management? Dan bieden wij jou graag deze kans.

Content creator

Om onze kennis, producten en diensten onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep zoeken we een creatieve content creator. In deze rol werk je nauw samen met de Digital Strategy specialist, onze Head of Sales en PO marketing. Ben jij creatief en weet je wat er scoort online?

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Wil jij je breed ontwikkelen in het IT Security domein? Of wil jij je juist specialiseren in één bepaald onderdeel? Dan is Navaio IT Security de perfecte plek voor jou. Laat van je horen op de manier die bij jou past.

ZZP’er

Wij zijn op zoek naar cybersecurity professionals voor mooie opdrachten bij onze klanten. Wij zoeken graag de samenwerking. Ben jij die professional op het gebied van Identity & Access Management, Cyber Resilience, GRC of Awareness?

Stage mogelijkheden

Zoek jij voor het schooljaar 2023-2024 een leuke stage in de IT Security waarin jij jezelf kunt ontwikkelen? Een stage waar niet het halen van koffie centraal staat, maar het voorbereiden op je uiteindelijke loopbaan belangrijk is. Dat is stage lopen bij Navaio IT Security.

Navaio Groepsfoto


De naam Navaio komt van de gelijknamige Indianenstam. De taal van de Navajo is door de geallieerden gebruikt als basis voor een codetaal waarmee berichten werden versleuteld. Navajo is tot op de dag van vandaag onkraakbaar gebleken.

Over ons

Navaio is er voor organisaties met cybersecurity vraagstukken. Zowel voor consultancy opdrachten, als voor complexe projecten en onze unieke Navaio services. Dit doen wij met onze 40 collega’s, die verdeeld zijn over verschillende teams (Cyber Blue, Cyber Red, GRC, IAM, NSC en Awareness).

Op ons kantoor in Haarlem heerst een open cultuur en een persoonlijke sfeer. Zo zorgen we iedere dag voor lunch, zijn onze agenda’s openbaar toegankelijk en heb je inzicht in de roadmap van de verschillende teams.

Wij denken graag mee met onze collega’s. Iemand kan pas optimaal excelleren als zijn werk-privé balans in orde is. Is het voor jou een goed moment om thuis te werken? Werk dan vooral thuis. Daarnaast denken we graag mee in de behoefte van onze collega’s. Zo hebben verschillende Navaianen afgelopen jaar remote gewerkt vanuit het buitenland.

Waarom werken bij Navaio?

Klik hier voor de acht redenen die onze collega’s geven.

Collega Vacature

Kennismaken?