Jij bent

Voornamelijk enthousiast om van start te gaan. Jij wilt je carrière goed beginnen. Bij Navaio krijg je deze kans. Wij zijn een jong IT-Security bedrijf met een kantoor in het centrum van Haarlem vlakbij het station.

Uiteraard heb jij passie voor IT Security. Je hebt minimaal een hbo-diploma of je bent met een relevante hbo-opleiding bezig. Werkzaamheden voer je planmatig en flexibel uit, waarbij je helder communiceert met verschillende stakeholders. Samenwerken is voor jou geen probleem. Bovenal ben je leergierig. Een eigenschap die ook bij Navaio goed van pas komt. Meer weten hoe wij met talent omgaan? Klik dan hier.

Voor de functie van Junior IT Monitoring Specialist ben je ITIL V4 gecertificeerd of bereid dit certificaat te halen. Verder heb je bij voorkeur kennis van monitoringtools. Ervaring in een monitoringcentrum of met een 24/7 uurs dienstverlening is een pre.

Waarom Navaio?

Navaio it security logo

De functie

Als Junior IT Monitoring Specialist bij Navaio draag jij bij aan veiligheid van de IT systemen van onze klanten. De werkzaamheden bestaan uit het monitoren van de systemen, het uitvoeren van analyses en het herkennen van bijzonderheden. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het minimaliseren van de impact van verstoringen door deze snel op te merken en indien mogelijk geautomatiseerd op te lossen.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de eerstelijns beheertaken voor implementatie van veranderingen, veiligheid, capaciteitsmanagement en continuïteit.

Deze functie is voor minimaal 16 uur per week middels een stand-by rooster. In overleg is uitbreiding tot 40 uur mogelijk. In deze functie word je gebeld als bij een klant een incident of verstoring optreedt. Deze afdeling is 24/7 operationeel. Je werkt in ploegendienst, waar nachtdiensten onderdeel van zijn.

Collega aan het woord

Intens en divers. Dat zijn de woorden die ik het eerst uitspreek bij het uitleggen van mijn functie. De functie die ik bekleed is onderdeel van een groter geheel binnen de organisatie en hangt nauw samen met andere afdelingen. Samenwerking is hierin het codewoord. Incidenten zijn soms namelijk afdeling overstijgend, waarbij goede samenwerking essentieel is.

Het SOC werk kan ook worden gezien als een soort standby dienst, welke actief optreedt wanneer dit nodig is. Dit maakt het werk uitdagend, omdat het soms voelt als een sprintje trekken zonder warming-up.

Wat biedt Navaio jou

 • Geweldige start van je carrière.
 • Een uitdagende leeromgeving.

 • Een goed salaris wat verder kan worden aangevuld middels stand-by toeslagen.
 • Kans om ervaring op te doen binnen een IT security bedrijf met toonaangevende klanten.
 • Ruimte voor eigen initiatieven.
 • Verantwoordelijkheid en perspectief.
 • Een baan die makkelijk te combineren is met bijvoorbeeld een studie, andere baan of gezin.

Het proces

Heb je op voorhand een vraag? Stel hem dan vrijblijvend via WhatsApp!

Heb je interesse om onze nieuwe collega te worden? Laat dan wat van je horen op de manier die bij jou past. Binnen een week weet jij of wij je uitnodigen om kennis te maken. Mocht dat niet zo zijn dan laten we dit uiteraard ook aan je weten.

Het eerste gesprek heb je altijd met twee van je potentiële nieuwe collega’s bij ons op kantoor in Haarlem of via Teams. Hebben we beide een positief gevoel aan het gesprek over gehouden? Dan nodigen wij je uit voor het vervolggesprek.

In tegenstelling tot bij veel andere werkgevers heb je bij het vervolggesprek vaak andere gesprekspartners. Wel zo fijn om gelijk een beeld te krijgen van je nieuwe collega’s.

Is het van beide kanten een match? Dan doen we jou een passende aanbieding. Als je daar op in gaat kan je in de meeste gevallen zo snel mogelijk beginnen en uiteraard gelijk aansluiten bij de borrel. Welkom bij Navaio IT Security!

Kennis maken?

 • WhatsApp
  Heb jij een vraag? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp door hier te klikken.
 • Via je telefoon
  Je kan ons ook bereiken via de telefoon op 023-5344496.
 • Per mail
  Per mail kan natuurlijk altijd. Klik hier of mail naar info@navaio.com.

 • Per brief
  Stuur je liever een brief? Hij kan naar de Nieuwe Gracht 72-01, 2011NJ, Haarlem.
 • LinkedIn
  Van je laten horen via LinkedIn is wel zo lekker modern. Let’s connect!

 • Via rooksignalen
  Aangezien wij onze naam ontlenen aan de indianenstam en de codetaal Navajo, communiceren wij ook via rooksignalen. Geef wel even aan in welke richting we moeten kijken.