Kijk nu het Navaio webinar ‘Security Awareness: hét focuspunt voor 2022‘ terug.

Het aantal IT Security gerelateerde incidenten is het afgelopen jaar met 500% toegenomen. Een zeer verontrustend aantal. Het overgrote deel van de security incidenten komt door menselijk handelen. Cybercriminelen weten dit. Voor hen zijn daarom de “onbewust onbekwamen” de makkelijkste prooi. Zij zijn zich niet bewust van enig gevaar, laat staan dat ze zich er tegen wapenen. Kwetsbaarder kan bijna niet. Hoe zorg jij ervoor dat jouw collega’s en medewerkers het juiste informatiebeveiligingsbewustzijn niveau bereiken?

Om jezelf en jouw collega’s scherp te houden op cyberdreigingen en mogelijke datalekken, is het belangrijk om continue prikkels te krijgen. Een éénmalige e-learning module is simpelweg niet voldoende. Geen enkele organisatie zit te wachten op een datalek. Maar hoe voorkom je ze? Het is niet de vraag of je wordt aangevallen, maar wanneer. Zorg ervoor dat jouw organisatie er klaar voor is.

Heb je vragen naar aanleiding van dit webinar over Security Awareness? Of wil je meer weten? Bekijk dan onze speciale pagina over Security Awareness. Wil je met ons in gesprek over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Mis geen webinar

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Door je aan te melden ga je akkoord met onze Privacy Policy .