Navaio IT Security

Navaio IT Security is er voor organisaties in de zorg. Zoals ziekenhuizen, verpleeg- of verzorghuizen en thuiszorgorganisaties. Deze organisaties draaien 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bovendien hebben ze te maken met privacygevoelige informatie van cliënten. De focus ligt primair op zorg verlenen. En dan schiet de IT-security er soms bij in. Een ideaal doelwit voor hackers.

Hoe staat jouw organisatie ervoor? Weet jij of er gaten zitten in jouw IT-Security landschap? Misschien weet je al dat het bewustzijn van jouw zorgmedewerkers niet op het juiste niveau. Of je wilt naar de cloud, maar je weet niet hoe?

Juist voor deze vragen zijn wij er. We nemen je bij de hand, adviseren je en voeren de gezamenlijke plannen uit. Zodat jij je kan blijven focussen op jouw kerntaken.

De gezondheidszorg verandert in rap tempo en wij veranderen mee. Dit kan alleen door te beschikken over actuele kennis, de beste mensen en de juiste focus. Wij willen de beste onafhankelijke implementatiepartner en dienstverlener zijn voor zorgorganisaties met uitdagingen op het gebied van IT Security.

Proposities

Onze focus ligt op de volgende drie proposities:

Ransomware, voorkomen is beter dan genezen.

Hoe kan ik mijn weerbaarheid verhogen?

Secure op weg naar de cloud

Hoe borg ik mijn IT- security tijdens en na de cloudtransitie?

Mobiliteit van uw (zorg)medewerkers: voorkom datalekken

Hoe kan ik zeker zijn dat mijn data beschermd blijft terwijl mijn werknemersbestand constant verandert?

De code van Navaio

Navaio IT Security maakt gegevens toegankelijk voor de juiste mensen. Zo kan jouw personeel alleen bij de gegevens die voor hen van belang zijn en worden kwaadwillenden buiten de deur gehouden. Dit doen we door:

HET BESTE TEAM VAN
MENSEN, KENNIS EN ERVARING BIJ ELKAAR TE BRENGEN

DE KLANT CENTRAAL
TE ZETTEN

GEEN VOORKEURS-LEVERANCIERS
TE HEBBEN

BETROUWBARE EN
DUURZAME OPLOSSINGEN TE BIEDEN

TRANSPARANT TE ZIJN
OVER ONZE WERKWIJZE

UP-TO-DATE KENNIS VAN
PRODUCTEN EN TECHNIEKEN TE HEBBEN

WAAR LIGT JOUW VERBETERPOTENTIEEL?

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen doen?

Neem dan contact op