Wie we zijn

Navaio deelt kennis en ervaring op het gebied van IT Security. Wij denken met onze klanten mee over oplossingen voor actuele vraagstukken.

Navaio is een bedrijf gespecialiseerd in IT Security met een stevige groeiambitie: wij willen de beste zijn in duurzame IT Security-oplossingen voor onze klanten. Ons bedrijf bestaat inmiddels uit  ruim 30 collega’s met veel ervaring en passie voor IT Security.

Onze technische kennis combineren wij met mensenkennis en sterk projectmanagement. Met deze ijzersterke combinatie zorgen wij ervoor dat organisaties weerbaarder zijn tegen invloeden van buitenaf.

Navaio*

Wij ontlenen onze naam aan de codetaal Navajo. Navajo is de taal van de gelijknamige Indianenstam. De taal van de Navajo is door de geallieerden gebruikt als basis voor een codetaal waarmee berichten werden versleuteld. Navajo is tot op de dag van vandaag onkraakbaar gebleken.

Mission
Statement

De beste onafhankelijke implementatiepartner en dienstverlener zijn voor organisaties met uitdagingen op het gebied van Identity and Access Management en Cyber Resilience.

Onze partners

De code van Navaio

Wij adviseren over oplossingen, die veilig én werkbaar zijn voor onze klanten. Vervolgens verzorgen wij de implementatie en nemen wij u het gehele IT Security project uit handen of nemen deelprojecten voor onze rekening.

DOELGERICHT
PROJECTMANAGEMENT

ONAFHANKELIJKE EN
NEUTRALE PARTNER

BETROUWBARE EN
DUURZAME OPLOSSINGEN

HET BESTE TEAM VAN
MENSEN, KENNIS EN ERVARING

EERLIJKE EN TRANSPARANTE
COMMUNICATIE

UP-TO-DATE KENNIS VAN
PRODUCTEN EN TECHNIEKEN

IS UW BEDRIJF GENOEG BEVEILIGD?

Meer weten wat wij voor uw bedrijf kunnen doen?

Neem contact op