Navaio IT Security

Navaio IT Security is er voor organisaties met IT-Security vraagstukken. Organisaties met privacygevoelige informatie, zoals die van cliënten, klanten of werknemers. Jouw focus ligt op jouw kerntaken. De kerntaken waar jij zo goed in bent, maar schiet je IT-Security er niet bij in?

Hoe staat jouw organisatie ervoor? Weet jij of er gaten zitten in jouw IT-Security landschap? Misschien weet je al dat het bewustzijn van jouw collega’s niet op het juiste niveau. Of je wilt naar de cloud, maar je weet niet hoe?

Juist voor deze vragen zijn wij er. We nemen je bij de hand, adviseren je en voeren de gezamenlijke plannen uit. Zodat jij je kan blijven focussen op jouw kerntaken.

Navaio IT Security is een Haarlem based IT Security bedrijf dat in 2017 is ontstaan vanuit het project- en interim-bureau Stolwijk & Eichhorn. Hier is de basis gelegd voor sterk projectmanagement, een onderdeel wat in het DNA van Navaio zit.

Wij ontlenen onze naam aan de codetaal Navajo. Dit is de taal van de gelijknamige Indianenstam. De taal van de Navajo is door de geallieerden gebruikt als basis voor een codetaal waarmee berichten werden versleuteld. Navajo is tot op de dag van vandaag onkraakbaar gebleken

Beperk de risico's

Proposities

Onze focus ligt op de volgende drie proposities:

Ransomware, voorkomen is beter dan genezen.

Hoe kan ik mijn weerbaarheid verhogen?

Secure op weg naar de cloud

Hoe borg ik mijn IT- security tijdens en na de cloudtransitie?

Mobiliteit van uw medewerkers: voorkom datalekken

Hoe kan ik zeker zijn dat mijn data beschermd blijft terwijl mijn werknemersbestand constant verandert?

De code van Navaio

Navaio IT Security maakt gegevens toegankelijk voor de juiste mensen. Zo kan jouw personeel alleen bij de gegevens die voor hen van belang zijn en worden kwaadwillenden buiten de deur gehouden. Dit doen we door:

HET BESTE TEAM VAN
MENSEN, KENNIS EN ERVARING BIJ ELKAAR TE BRENGEN

DE KLANT CENTRAAL
TE ZETTEN

GEEN VOORKEURS-LEVERANCIERS
TE HEBBEN

BETROUWBARE EN
DUURZAME OPLOSSINGEN TE BIEDEN

TRANSPARANT TE ZIJN
OVER ONZE WERKWIJZE

UP-TO-DATE KENNIS VAN
PRODUCTEN EN TECHNIEKEN TE HEBBEN

WAAR LIGT JOUW VERBETERPOTENTIEEL?

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen doen?