In het vorige Navaio IT Security webinar hebben we ingezoomd op ransomware en wat je er tegen kan doen. Veel maatregelen waren gericht op de techniek, maar wist je dat het overgrote deel van de datalekken komen door menselijk handelen?

Bijna iedereen kent het kwadrant: van onbewust onbekwaam, naar onbewust bekwaam. Dat moet je ambitie zijn en is noodzakelijk om informatiebeveiliging op het hoogste niveau te zekeren. Dat dit ook de grote wens van veel organisaties is als het gaat om Cyber Security mag niet verrassend zijn. Voor cybercriminelen zijn namelijk de “onbewust onbekwamen”, de zwakke broeders links onder in het kwadrant, de makkelijkste prooi. Zij zijn zich niet bewust van enig gevaar, laat staan dat ze zich er tegen wapenen. Kwetsbaarder kan bijna niet.

Hoe zorg jij ervoor dat jouw collega’s onbewust bekwaam worden?

Op donderdag 3 december (14:00) spreken wij met drie experts hoe je het bewustzijn van jouw medewerkers blijvend kan veranderen. In drie kwartier hoor je van Jorrit de Ruiter (User Awareness Expert Navaio), Afke van de Wouw (Sportpsycholoog) en Astrid Rosendahl (DPO GGD Zaanstreek-Waterland) welke tools er zijn en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Waarom is een phishingmail campagne aan te raden? En werkt E-learning nu wel of niet? Zomaar twee vragen die tijdens het webinar beantwoord gaan worden. Ook bespreken we samen met Astrid Rosendahl op welke wijze je een game kan inzetten om het kennisniveau van je medewerkers te vergroten. Aan het einde van het webinar is er de gelegenheid om vragen te stellen aan onze experts. Ook ontvangt iedereen die zich registreert de whitepaper ‘Bewustwording: juist nu belangrijker dan ooit’.

Schrijf je nu in voor het webinar, User Awareness: Van Kennis naar Gedrag!

Ben je benieuwd hoe het webinar eruit ziet? Check dan onze aftermovie van het vorige webinar: Ransomware, dat overkomt ons toch niet? Tóch?