Amstelring biedt diensten aan op het gebied van wonen met zorg en welzijn voor mensen die hulp nodig hebben vanwege ouderdom of een langdurige ziekte. Zij hebben enkele tientallen locaties voor ouderenzorg rondom Amsterdam. Amstelring vindt dat iedereen recht heeft op liefdevolle zorg. Dit doen ze onder het motto: “thuis of zo thuis mogelijk”. Om dit goed en veilig te kunnen uitvoeren moet bescherming van persoonsgegevens (privacy) zijn gewaarborgd en moeten de systemen en applicaties altijd en overal toegankelijk zijn voor de medewerkers van Amstelring. IT Security (Identity & Access Management, Cyber Resilience en User Security Awareness) staat dan ook hoog op de strategische agenda.

Voor zorginstellingen en ziekenhuizen verandert er op IT gebied namelijk heel veel. In die ontwikkeling maken veel (94%) Nederlanders zich zorgen over hun privacy en hebben bedrijven en instellingen te maken met de permanente dreiging van hackers en ransomware. Het IT Security landschap in kaart brengen en vooruit kijken zijn ook voor Amstelring belangrijk. Periodiek testen (bijvoorbeeld door middel van een pentest, een role review of een NEN 7510 Information Security Scan) is een goede manier om je kwetsbaarheden in kaart te brengen en vervolgens je weerbaarheid te verhogen. Hier biedt Navaio IT Security uitkomst, zoals we dat ook bij Amstelring hebben gedaan.

Ook voor Amstelring is het belangrijk dat ons IT landschap altijd goed is beveiligd. Met alle veranderingen die op ons afkomen, zoals de cloud transitie en de verSaaSing van ons applicatielandschap hebben we een sparringpartner nodig. Een partner die helpt om inzicht te verschaffen in waar we staan, ons helpt te professionaliseren en ons uitdaagt waar nodig. Zo moet hij ons gevraagd en ongevraagd van input voorzien en ons kritisch en objectief tegemoet treden.” aldus Yoanette den Boer (Data, Innovatie en IT)

Door Amstelring mee te nemen en gevraagd en ongevraagd van advies te voorzien zorgen wij ervoor dat zij beter weerbaar zijn tegen invloeden van buitenaf. Door het testen van de systemen (door onder andere een pentest) kunnen zij gaten in hun IT Security landschap tijdig ontdekken. Met een Navaio consultant sta je er niet alleen voor, maar heb je een sparringspartner die je helpt om verder te komen.

In Navaio IT Security hebben wij een partij gevonden met een hoog kennisniveau en een laagdrempelig karakter, die ons ontzorgt. En dat geeft mij een heel zeker gevoel.” sluit Yoanette af.