Iets van onschatbare waarde, moet je goed beschermen. Maar hoe goed is de digitale informatie van woningcorporaties beschermd? Een belangrijke vraag. Juist in tijden waarin zij veelvuldig doelwit lijken te zijn van cybercriminelen. Om woningcorporaties nog beter te beschermen tegen deze dreiging zijn wij een samenwerking aangegaan met Naris. Want samen kom je verder.

Samen kom je verder
Sinds kort slaan Navaio en Naris de handen in één als het gaat om informatiebeveiliging en privacy speciaal voor woningcorporaties. Wij als expert op het gebied van informatiebeveiliging en Naris als softwareleverancier op het gebied van risicomanagement en compliance. Kortom van inzicht en advies tot aantoonbare borging. Beide ’strijders’ willen graag samen de strijd aan met woningcorporaties tegen cyberaanvallen, want samen kom je verder!

De eerste aanzet van de samenwerking was spreektijd op de laatste editie van Naris LIVE. Hier sprak Navaio GRC-consultant Diederik Linders over de noodzaak van een goed ingericht ISMS. Ook gaf hij de volle zaal enkele handige tips, die ze de volgende dag gelijk konden toepassen. De volgende stap in de samenwerking is een vrijblijvend adviesgesprek. Een adviesgesprek speciaal voor woningcorporaties.

Door middel van een korte analyse volgt na het unieke assessment hoe jij jouw processen het beste kan uitvoeren, kan beheersen, kan beheren en kan borgen.

Nu alleen nog samenkomen
Waar sta je momenteel in de strijd tegen cybercriminelen? Door middel van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij je een eerste beeld geven. Naar aanleiding van het eerste gesprek is het mogelijk om door middel van een speciaal ontwikkeld assessment voor woningcorporaties dieper in te zoomen op jouw mogelijke verbeterpunten. Door middel van een korte analyse volgt na het unieke assessment hoe jij jouw processen het beste kan uitvoeren, kan beheersen, kan beheren en kan borgen. Zo kan je ervoor zorgen dat de strijd tegen cybercriminelen niet verloren gaat.

Ja! Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek

Over Naris
Naris is toonaangevend leverancier van risicomanagement software gestuurd op GRC (Governance, Risk en Compliance). Het platform, genaamd NARIS-GRC®, stelt mens en organisatie in staat om enerzijds risico’s te beheersen en anderzijds kansen te ontwikkelen die bijdragen aan de algehele strategie om bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken. Hun droom is dat NARIS-GRC over een aantal jaren onmisbaar is voor een goede bedrijfsvoering.