Gezondheidszorg

Gezondheidszorg2022-04-08T16:51:49+02:00
De gezondheidszorg verandert in hoog tempo. Dit zorgt ervoor dat ook IT Security steeds belangrijker wordt. Navaio is al jaren een duurzame partner voor zorginstellingen en ziekenhuizen.

Zorgorganisaties zijn een interessant doelwit voor kwaadwillenden. Zorginstellingen en ziekenhuizen zijn 24/7 organisaties, waarbij de business continuïteit en beschikbaarheid van de core bedrijfsprocessen een hoge prioriteit hebben. Daarnaast kent de zorg een hoge mate van vertrouwelijkheid en integriteit van cliënt specifieke data.

Juist de primaire focus op de zorgvraag en een sterke innovatie-agenda kan leiden tot een zwakke IT beveiliging. IT Security wordt daarom een steeds belangrijker onderdeel van de operatie. Betaalbare security diensten zijn daarom een must.

De opdracht?

Wat onze klanten zeggen

“De IT Security specialisten van Navaio zijn proactief en werken als team. Een hele prettige organisatie om mee samen te werken.”

Astrid Rosendahl, Data Protection Officer GGD

“In Navaio hebben wij een IT Security partij gevonden met een hoog kennisniveau en een laagdrempelig karakter, die ons ontzorgt. En dat geeft mij een heel zeker gevoel.”

Yoanette den Boer, Strategisch adviseur RvB Amstelring

Zorg:
De weg naar 2025

Interesse in onze whitepaper?

Door je aan te melden ga je akkoord met onze Privacy Policy .

IS UW BEDRIJF GENOEG BEVEILIGD?

Meer weten wat wij voor uw bedrijf kunnen doen?